Kort nieuws voor het weekend

Even wat feiten op een rijtje, waardoor we natuurlijk hopen dat de roddels over de volgende personen zullen stoppen bij radio3FM.

Rob Stenders, Patrick Kicken, Fred Siebelink, en BB Bart gaan de ochtend doen (per 17 april). De VARA gaat wisselen met de KRO.

Patrick Kicken stopt uiterlijk vanaf volgende week donderdag met de nacht.

Oud-producer Sander met hoofdletter S is in gesprek met Corne Klein. (Paul Beurskens gaat weg) en huidig producer Bart met hoofdletter B gaat verder met zijn huidige baan als systeembeheerder.

Gerard Ekdom gaat de nacht doen.

BSUR heeft een campagne ontwikkeld waarmee Radio 538 zijn nieuwe koers aan de buitenwereld bekendmaakt en promotie maakt voor de nieuwe dj’s Edwin Evers en Jeroen van Inkel. Volgende week worden de plannen bekend gemaakt.

Philips komt volgend jaar op de markt met zogeheten spraakgestuurde televisies. In plaats van een afstandsbediening worden deze tv’s bediend via de stem van de kijker. Als de kijker bijvoorbeeld meer geluid wil, zegt hij “harder” en het geluidsniveau gaat omhoog.

Vanaf zaterdag 1 april (16.00uur) is Peter Jan Rens negen weken lang op de zaterdagmiddag te zien bij RTL 4 met ‘Fris & Chips’, een nieuw programma voor volwassenen, waarin kinderen de volwassen wereld onder de loep nemen. Kinderen, met hun vaak bijzonder verrassende kijk op de wereld, houden hun vaders en moeders in ‘Fris & Chips’ een spiegel voor. Peter Jan Rens wordt iedere week bijgestaan door vijf jonge medepresentatoren. Met hen bespreekt hij de actualiteit en filosofische zaken.

File lezer BOB van radio 538 maakt zijn tv-debuut vanmiddag op RTL4 Live, interesse, kijken dan. 17.00 uur.

IMONE dient definitief geen aanvraag in voor een plaatsje in het publieke omroepbestel, maar gaat vanaf 1 mei alleen op internet uitzenden. De naam verandert in Imone Web-TV

Luisteraars van streekomroep Holland Centraal die in Wassenaar op 107.9FM luisteren moeten tijdelijk overschakelen naar 107.5FM Holloand centraal is ook niet meer via de kabel te ontvangen. Hoelang de werkzaamheden duren is onbekend

Aldith Hunkar zal per 1 september te zien zijn als nieuwe nieuwslezer in het NOS-journaal. Aldith heeft ruim zes jaar ervaring opgedaan bij het Jeugdjournaal. Ook heeft ze o.a bij Vara, en de AVRO gewerkt.

Wederom uitbreiding Country FM.
Vanaf vandaag wordt Country FM ook doorgegeven door Multikabel in het voormalige Communikabel gebied in : Bennebroek, Haarlemmerliede, Haarlemmer-meer en Heemstede op FM 103.9

NOS-Teletekst bestaat 20 jaar, dat wordt gevierd met een super screensaver, u download het hier

De lokale omroep voor Lelystad, Radio Lelystad, heeft een nieuwe website. Daarbij hoort ook een nieuw adres: www.radiolelystad.nl

Persberichten en tips blijven altijd welkom. Laat het weten via een mailtje of via deze site Alles is welkom.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email