Search
Close this search box.

M-FM nieuwe frequentie, FM 93.1

UPC gaat tussen 20 en 30 maart in een aantal gemeenten in Gelderland de radiofrequenties wijzigen. Deze frequentiewijzigingen zijn noodzakelijk om meer ruimte te creëren, waardoor naast extra radiozenders ook andere diensten via hetzelfde netwerk kunnen worden aangeboden.

In de gemeente Rheden en Rozendaal zal de wijziging plaats vinden op donderdag 23 maart. Dit betekent dat Streekradio M-FM vanaf die datum verhuist van de frequentie 107.4 Mhz mono naar de frequentie 93.1 Mhz in stereo. M-FM blijft in de ether op dezelfde frequenties te ontvangen [107.2 en 107.9 FM] Voor meer informatie kunt u ook kijken op de internetsite van M-FM: www.radiowereld.nl/mfm

Streekradio M-FM blijft nog steeds te beluisteren via de RadioWereld in real audio, Hier vind u een overzicht van alle Nederlandse radiostations die in real audio uitzenden, inclusief de publieke streekomroep MFM. (M)

Gerelateerde berichten