DOE MAAR DUBBEL OP CITY FM

Kaartjes voor uitverkochte concerten te winnen bij radiostation.
Vanaf maandag 1 mei organiseert CITY FM een spectaculaire ‘Doe Maar’-week. De zender staat van maandag tot en met vrijdag in het teken van een dubbele dosis Doe Maar.

De Doe Maar-hype van dit jaar bereikt langzaam haar hoogtepunt: de nieuwe CD ‘Klaar’ heeft inmiddels voor diverse records gezorgd en de reeks uitverkochte concerten van de immens populaire groep in sportpaleis AHOY in Rotterdam komt steeds dichterbij. Om haar luisteraars alvast op te warmen, gaat CITY FM vanaf 1 mei vier dagen lang extra aandacht geven aan deze band. Aandacht die Doe Maar dubbel en dwars verdiend heeft.

Allereerst krijgen de luisteraars een dubbele dosis muziek van Doe Maar voorgeschoteld. Oude hits als ‘De Bom’, ‘Pa’, ’32 jaar (Sinds een dag of 2)’, ‘Doris Day’, ‘Belle Helène’ en vele anderen, maar ook de nieuwste hits ‘Watje’ en ‘Als niet als’ zullen veel te horen zijn die week. Daarnaast heeft CITY FM de hand weten te leggen op een aantal concertkaarten van de uitverkochte concerten van Doe Maar en die zijn volgende week te winnen bij de radiozender. Bovendien krijgen de winnaars ook nog eens twee CD’s van Doe Maar.

Kortom alles in dubbele hoeveelheden volgende week op CITY FM, maar vooral een dubbele dosis Doe Maar. CITY FM is een radiozender gericht op jong volwassenen in de leeftijd van 20-40 jaar. Het radiostation brengt 7 dagen per week, 24 uur per dag een gevarieerd muziekprogramma afgewisseld met lokale informatie. CITY FM is in de regio Amsterdam te ontvangen via 98.3 FM in de ether en op 105.9 FM van het Amsterdamse kabelnet. In de regio Haarlem is CITY FM te ontvangen via 91.3 FM in de ether en op 107.1 FM van het Haarlemse kabelnet. In de kop van Noord Holland is CITY FM te ontvangen via 99.5 FM in de ether en in het ’t Gooi op 87.6 FM van het kabelnet.(M)

Gerelateerde berichten