Wessel van Diepen geeft 5 weken lang partyreizen naar Ibiza weg

Komende vijf weken geeft Radio 538 in samenwerking met Axe elke zaterdagavond in het dance-programma Van Diepens Dance Department, 5 X 2 reizen weg naar het Phoenix Legends Event op party-eiland Ibiza.

Met dit exclusieve feest, dat zal plaatsvinden op een geheime doch opzienbarende locatie in the legendary birthplace of music, Ibiza, wordt de lancering van Axe’s nieuwste geur, Phoenix, gevierd. Optredens van o.a. Leftfield, Afrika Bambaataa, Groove Armada, Grace Jones, Basement Jaxx en Chaka Khan, eigentijdse en legendarische beats, vuurwerk, vlammenwerpers en extravagante lasershows ondersteunen bekende DJ’s bij het neerzetten van een spectaculair programma.

Luisteraars van Radio 538 kunnen de komende vijf weken (zaterdag 8, 15, 22, 29 juli en 5 augustus) kans maken op deze reizen tijdens Van Diepens Dance Department, the Official Preparty Program, dat elke zaterdagavond van 20.00 uur tot middernacht te beluisteren is op Radio 538.

Radio 538
Radio 538 maakt radio in de breedste zin van het woord voor iedereen die zich jong voelt. In de doelgroep 13 tot 19 jaar is Radio 538 met een marktaandeel van 29,7% marktleider. Ook in de doelgroep 20 tot 35 jaar scoort Radio 538 opvallend hoog; het station is in deze doelgroep het derde station. Het marktaandeel 10+ is op dit moment 8,1%. Radio 538 is in heel Nederland op de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland / Randstand en ver daarbuiten: 101.2 FM, Rotterdam / Den Haag / Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland / Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is ook te vinden op www.radio538.nl