Noordzee FM haalt de jaren ‘80 aan

Op 8 augustus van acht tot acht (08.00 tot 20.00 uur)draait Noordzee FM jouw muziek van de jaren tachtig.

Tussen acht en acht kunnen luisteraars verzoekplaten aanvragen per telefoon
(0909 300 1234), per fax (035 – 6946173) of per e-mail (mijnmuziek@noordzeefm.nl).
Naast het brengen van de muziek uit de ’80-er jaren worden er ook spraakmakende voorvallen en nieuws over gebeurtenissen uit dat decennium opgehaald. Bovendien worden luisteraars opgeroepen hun speciale verhaal te vertellen uit die tijd met de vermelding van de bij hen in herinnering gebleven plaat.

Om de luisteraars op weg te helpen heeft Noordzee FM op de internetsite Noordzeefm.nl een lijst geplaatst met een overzicht van zo’n 100 titels uit de jaren ’80 en een optie voor een eigen suggestie. Aanklikken en verzenden is dan nog een fluitje van een cent.

Op 9 – 9 (september) van negen tot negen (09.00 tot 21.00 uur) volgt de jaren ’90. (M)

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email