Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smashing Pumpkins lanceren webradiostation

De Smashing Pumpkins zijn een radiostation gestart op internet waarop 24 uur per dag niet eerder uitgebrachte live-opnamen van de band zijn te horen.

Fans van de band kunnen via www.smashingpumpkins.com opnamen beluisteren van concerten van begin jaren ’90 tot en met de huidige wereldtour ‘Sacred And Profane’. Daarnaast is ook het laatste deel van de Machina-trilogie op de site geplaatst, het verhaal achter het laatste album van de rockgroep, ‘MACHINA/The Machines of God’.

De band uit Chicago wordt na de huidige tournee opgeheven. Pumpkins-voorman Billy Corgan zou echter nog een nieuw album aan het samenstellen zijn van nummers die zijn overgebleven bij sessies voor hun meest recente cd. Het laatste concert van de Pumpkins vindt plaats op 20 september in Rotterdam Ahoy’. (SkyRadio)