Aan tafel voor Feast for Peace 2000

Op woensdag 11 oktober a.s wordt ‘Feast for Peace’ georganiseerd: een fondswervende actie waarbij een groot aantal Nederlandse restaurants een deel van hun omzet (minimaal 10%) aan War Child doneert. Radio 10 FM ondersteunt dit initiatief van harte door belangeloos de War Child commercials uit te zenden waardoor de actie landelijk onder de aandacht wordt gebracht!

Ook u kunt bijdragen aan de hulpprojecten van War Child door bij één van de deelnemende restaurant te gaan eten op 11 oktober. Kijk hier welke restaurants bij jou in de buurt meedoen.

Deze actie geeft War Child de mogelijkheid om fondsen te werven zonder daar grote investeringen voor te doen. En als War Child financiele middelen heeft om activiteiten te organiseren, dan kunnen oorlogskinderen weer even echt kind zijn. ‘Feast for Peace’ biedt de mogelijkheid om dit onder de aandacht van mensen te brengen.

Doe je ook mee? Kijk op warchild.nl of feastforpeace.org voor meer informatie. (M)

Gerelateerde berichten