Zoek
Sluit dit zoekvak.

Big Brother / De Bus / RadioWereld Update maandag / dinsdag

Wegens ziekte van de webmaster heeft er gisteren geen update plaats gevonden. Daarom vandaag het nieuws van twee dagen lang.

DE BUS Maandag
Op maandag avond wordt de populairste bus passagier gekozen, en dan zal ook bekend worden, wie op de bank komt te zitten om volgende week de bus te moeten verlaten.

DE BUS Dinsdag
Een busaflevering zonder ruzie is bijna niet mogelijk, deze keer wist Koen Mariska tot huilen aan toe te brengen. De ruzie ging over de gevoelens van Koen en Nancy. De groep is geen groep meer sinds Nancy de bus in is gestapt.

In de slaapkamer werd er met twee teams een estafette spel gedaan, alleen Sandra deed niet mee. Sandra wilde weer normaal gaan doen tegenover Richard en samen praten ze het een en ander uit.

BIG BROTHER Maandag
De zaterdagavond party was weinig Back To Basic, en dat valt een dag later dan ook niet echt mee. De meeste bewoners zijn dan ook pas na 12 uur s middags uit bed. Zondags zijn Kim en Bianca altijd in het bad te vinden, en ondanks de opmerkingen van Ed doen ze dat nog steeds in badpak (Kim) en bikini (Bianca).

BIG BROTHER Dinsdag
Naakte zwempartijen in de vijver van Ed en Freddie na het zaterdagse feestje. Ed was deze keer degene die het eerste weer zijn onderbroek aan had. Freddie was het minder goed bekomen en toen hij moest over geven haalde hij de wc net niet. Koos was degene die in zijn braksel trapte. Annet zocht haar heil in het hok van Cindy, dit om Cindy in slaap te sussen.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten