Zoek
Sluit dit zoekvak.

Big Brother / De Bus / RadioWereld Update Zondag

DE BUS
Het strandhuisje is ondanks alle meningsverschillen toch klaar gekomen, en Koen en Mariska hadden de eer om het strandhuisje over te dragen. Als dank kregen ze wat lekkernijen aan geboden.

Na lang oefenen van Audrey en Richard is het toch gelukt om iedere passagier feilloos het “Richard” dansje te laten dansen op de muziek van “Sexbomb” van Tom Jones.

Big Brother
Zoals eerder gemeld valt de nieuwe bewoner Ed niet erg in de smaak, hij stond naakt voor Desiree om een stuk zeep te vragen terwijl er genoeg zeep in de douche aanwezig is. Bianca en Heike hadden graag wel een naakte man willen zien en vonden het jammer dat zij dat weer gemist hadden.

Donderdag komt er weer een nieuwe bewoner in het huis: Cindy. De bewoners krijgen al wat aanwijzingen, maar snappen er niets van.

Tijdens het avondeten heeft Robin een aanvaring met Ferdie en George omdat George zijn toeteje al ophad voordat iedereen zijn toetje op het bord had liggen. Uiteindelijk weet Koos en Bianca de zaak te sussen omdat de zaak te hoog op loopt.

Met dank aan Johan

Gerelateerde berichten