Zoek
Sluit dit zoekvak.

Domino op SBS

Domino freaks opgelet! In het kader van Domino Day 2000 heeft SBSNET op het internet een virtuele dominobaan gelanceerd. ((Domino Day 2000) Op de site is een speciale applicatie te vinden, waar bezoekers van de site op een simpele manier een dominoveld kunnen ontwerpen. Het ontwerp wat gemaakt is, is binnen 48 uur op te vragen in de vorm van een driedimensionale videoanimatie.

Mocht je wat minder ervaring hebben met het bouwen van een dominoveld, dan kun je gewoon je naam doorgeven. Op de site wordt dan automatisch een dominoveld opgezet. Uiteindelijk is het de bedoeling om alle inzendingen samen te voegen tot één groot virtueel dominoveld.

Op vrijdag 3 november zal deze dan tegen de vlakte gaan. Dit zal live te volgen zijn op internet te volgen zijn. De makers van de site willen met het dominoveld het eerste virtuele wereldrecord neerzetten. (M)

Gerelateerde berichten