MTV schiet nog niets op met Nederlandse VJ’s

De kijkcijfers van muziekzender MTV zijn niet veranderd door de introductie van Nederlandse presentatoren (VJ’s) en ondertiteling.

Uit cijfers van de dienst kijk- en luisteronderzoek van de NOS blijkt dat het marktaandeel van de zender op 0,3 procent is blijven steken. Begin september startte MTV NL, met deels internationale uitzendingen en deels nationale. Volgens directeur Casper Keller van MTV Benelux is het wel zo dat het ‘dagdeel vooravond’ beter wordt bekeken dan vroeger.

In die uren komen juist de Nederlandse VJ’s aan bod. Ook wordt dan deTom Green Show uitgezonden. Keller zegt niet verbaasd te zijn over de kijkcijfers. ,,Het is een langetermijnstrategie. De eerste conclusies trek ik eigenlijk pas na een half jaar.” (Adformatie)

Gerelateerde berichten