Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM vindt nieuwe site succes

Op maandag 6 november ging de nieuwe webstek van radio 3 FM www.3fm.nl de lucht in. In de eerste week is het aantal pageviews per dag ruim verviervoudigd ten opzichte van de oude stek. Om de bezoekers zoveel mogelijk op de verste uithoeken van de site te wijzen, lanceerde 3FM het E-venture dat de eerste week goed is gespeeld. Het E-venture duurt nog twee weken.

De nieuwe webstek bevat het laatste nieuws over muziek en showbizz, speciale MP3’s van luisteraars, de concertagenda, het 3FM nieuwsbulletin, wisselende columns, veel info over artiesten van toen en nu, alles over de 3FM acties en ‘Exclusieve’: alles over 3FM achter de schermen.

Helaas staat er nog niet op wat er nu gaat gebeuren met de ochtendshow. Er staat op de site ook streaming audio om live naar 3FM te luisteren. Deze link en vele andere vind u natuurlijk ook op de index pagina van de RadioWereld. Twee dagen na de start werden de eerste fouten al hersteld vanwege o.a de mediaroddels op RadioWereld. De fel bekritiseerde ‘full screen’ werd vervangen door een apart pop-up window.

Ruud de Wild is woensdagmiddag om ongeveer 17:30 uur boos de studio uitgelopen na een ruzie over de ‘Wist u Datjes’. Jeroen KidV had een luisteraar aan de lijn die een hele ‘Wist u datjes’ dag wilde organiseren, waarna Ruud helemaal ontplofte en naar huis ging. Hij was tijdens de uitzending niet meer bereikbaar, Wat er nu gaat gebeuren is onbekend, dat zal vandaag om 16.10 uur duidelijk worden. Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR en M

Gerelateerde berichten