DE SON GAAT SCHIJNEN VANAF 2 DECEMBER

Wie herinnert zich nog de SON? De Senioren Omroep Nederland. Begin 2000 nog in de belangstelling, samen met onder andere IMONE en De Nieuwe Omroep, omdat ze zo graag zendtijd wilden bij de publieke omroep. Maar de SON haalde onvoldoende leden en verdween weer vroegtijdig. Tenminste dat werd algemeen aangenomen. Nu blijkt de SON nog altijd een website te hebben en straks zelfs programma’s te gaan uitzenden via de lokale omroep van… Diemen.

Vanaf zaterdag 2 december 2000 gaat de Senioren Omroep Nederland de lucht in. De zender zal beluisterd kunnen worden in de ether op 106.1 MHz en op de kabel op 103.3 MHz. Het bereik kan gesteld worden rond het gebied van Groot Amsterdam. De zendtijden zullen in de wijk-, dag- en weekbladen bekend worden gemaakt.

De SON zegt het jammer te vinden nog niet in staat te zijn om alle leden te kunnen laten luisteren, maar te hopen dat dit snel tot het verleden gaat behoren als de programma’s doorgeschakeld kunnen worden naar andere lokale radiostations. (RadioVisie)

Gerelateerde berichten