Search
Close this search box.

3FM: de week van de Nederlandse Popmuziek.

Van 12 tot en met 17 februari staat heel 3FM in het teken van muziek van eigen bodem. Natuurlijk zijn ze al heel druk bezig met het verzinnen van allerlei ideeën, maar dit jaar willen ze ook jullie, de luisteraars en surfers, erin betrekken. Wat zouden jullie graag willen in deze week? Het maakt niet uit of het een idee is voor de radio of voor de site.

Onder het motto: ‘Ik eet alles’ heeft Giel Beelen besloten een gerechtje met moederkoek te gaan eten. De moederkoek is al geregeld, nu de kok nog. Giel heeft een voorkeur voor moederkoeklasagne. Tevens laait de discussie op of dit valt onder kannibalisme.

Goed nieuwes voor de fans van Sander de Heer die op zondagochtend liever uitslapen. Vanaf nu zijn de uitzendingen van De Heer Zij Met U online te beluisteren.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR

Gerelateerde berichten