Search
Close this search box.

Advertentie Top 10

De Advertentie Top 10 over de periode van week 46 tot week 52 in het jaar 2000 is bekend. Alle genoemde bedragen zijn bruto. De bedragen zijn geregistreert door BBC, de Media en Reclamebank. Het Ronald Mc Donald Huis gaf in de genoemde periode het meeste uit aan radioreclame, ruim 2,1 miljoen gulden. Grote afwezige was KPN Telecom, die dit keer niet in de Top 10 stond, maar de oorzaak hiervan lijkt dat een aantal adverteerders eind december veel aan radioreclame hebben uitgegeven.

Nummer twee in top 10 is de Libertel Groep met een bruto budget van ruim 1,9 miljoen gulden. Nummer drie tot en met tien waren achtereenvolgens: De Postbank (1,68 miljoen gulden), De Telegraaf (1,67 miljoen gulden), Rabobank (1,64 miljoen gulden), Shell (1,62 miljoen gulden), Interpay Beanet (1,61 miljoen gulden), Well-o-well (1,58 miljoen gulden), Ministerie van Financiën (1,47 miljoen gulden) en Sonera (1,36 miljoen gulden). (Sky Radio/Radiozenders)

Gerelateerde berichten