Zoeken
Sluit dit zoekvak.

EFM MIDDEN NEDERLAND PRESENTEERT NIEUWE WEBSITE

Het populaire radiostation EFM Midden Nederland heeft na 1,5 jaar haar website vernieuwd en gerestyled.

Op de site vind je naast algemene informatie over EFM ook de Top 10, informatie over programmamakers en zal het binnenkort mogelijk zijn de uitzending ook via Internet de beluisteren. Ook de actuele playlist zal binnenkort te zien zijn.

EFM Midden Nederland (lid NLCR) is vooralsnog – in afwachting van een etherfrequentie – te beluisteren via de kabel in Amersfoort, Soest, Leusden en Bunschoten-Spakenburg op de frequentie 96.0 MHz en in Nijkerk en Hoevelaken op 105.8 MHz. EFM biedt 24 uur per dag een aantrekkelijke muziekmix (Hot AC) aangevuld met regioinformatie en het ANP radionieuws.

Surf naar www.efm.nl om zelf te kijken.
De webmaster: “ Uiteraard zijn reacties van harte welkom! ” (M)

Gerelateerde berichten