Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Indorppop richt zich meer op bands uit de regio

Noordelijke bands gaan voor plek op The Spot.

Het lijkt nog ver weg, maar voor het bestuur van de Stichting Indorppop zijn de voorbereidingen al weer in volle gang. Het openluchtfestival is in 2001 op 24 mei (Hemelvaartsdag) op de bekende plaats: sportpark Woltingeslag in Zuidwolde.

Naast zes aansprekende bands voor het ‘grote’ podium zoekt de organiserende stichting ook bands voor ‘The Spot’, het podium voor ‘aanstormende’ amateurbands. Waar in het verleden bands uit het hele land een plek op dit podium konden veroveren, wil de stichting dit jaar vooral de noordelijke
bands de kans geven zich op het festival te presenteren.

Om in aanmerking te komen voor een plek op ‘The Spot’ kunnen bands uit de vier noordelijke provincies demo’s en bio’s opsturen naar Stichting Indorppop, Hoofdstraat 116, 7921 AR Zuidwolde. Op basis van die demo’s maakt het stichtingsbestuur een selectie van zes bands die op 24 mei afwisselend met de bekendere bands op zullen treden.

De sluitingsdatum is 22 februari a.s. 2001 en meer informatie over het festival is te vinden op de site van de stichting: www.indorppop.nl.

Gerelateerde berichten