Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NIEUWE LEADERS VOOR NOS-PROGRAMMA’S

De NOS-televisieprogramma’s krijgen nieuwe leaders. Aanstaande zondag is de nieuwe leader van Studio Sport voor het eerst te zien en te horen aan het begin van de uitzending van 19.00 uur. Een dag later, maandag 8 januari, zijn de nieuwe leaders van het NOS-Journaal te zien en te horen. Ook de leaders van de Sportjournaals, het Jeugdjournaal, Den Haag Vandaag en de programma’s van NOS-Actueel krijgen een eigentijdser gezicht.

De NOS heeft besloten het leaderpakket te moderniseren, waarbij de samenhang tussen de verschillende programma’s blijft bestaan. De leaders zijn ontworpen door Lydia Pees (van NOB-Design) en Ronald Vierbergen. Ook de vorige leaders, die zes jaar geleden voor het eerst te zien waren, zijn ontworpen door NOB-Design. De muziek van de leaders is gecomponeerd door Sven Jansen en Robbert van Ark. Tonny Eyk heeft de ‘oude’ tune van Studio Sport opnieuw gearrangeerd.

Gerelateerde berichten