KEEP KINK A-LIVE 2001

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Kink FM een reeks concerten in Bar Cafe Spoorzicht in Eerbeek. Waar ook dit jaar weer Nederlands grootste bands zullen optreden. Waar vorig jaar nog oa. de Trockener Kecks, The Scene, Blof, Green Lizard en Racoon optraden, bestaat de line-up dit jaar uit:

27 april Van Dik Hout en Rollercoaster
12 mei Postmen en Das Pop
29 juni Dijk en Bastian

De reeks concerten staan dit jaar noodgedwongen in het teken van RED KINK FM. Het alternatieve radiostation gaat de komende maanden zeer hard actie voeren tegen het besluit van het kabinet over de verdeling van de FM-frequenties.

Het spits van Red Kink in Eerbeek wordt dus afgebeten door Van Dik Hout. Vorig jaar vierde deze band hun eerste lustrum. Daarbij presenteerde Van Dik Hout het vierde album ‘Ik Jou En Jij Mij’. Dit album is volgens zanger Martin Buitenhuis het eerste album dat voortkomt uit de bloeiperiode van Van Dik Hout als volwassen band. Door de jaren die de band nu bij elkaar is en de vorige albums is de band inmiddels goed op elkaar ingespeeld, en weet inmiddels de sterke punten van elk bandlid op sublieme wijze te benutten. Dat Van Dik Hout in de loop der jaren een echte band is geworden blijkt ook uit de steeds fantastische optredens die zij geven. Rondom het concert van Kink FM live zal overigens een ‘Best Off’ album worden uitgebracht.

Als support act zal Rollercoaster 23 optreden. Deze band wordt het best bewaarde dance geheim van Nederland genoemd. Dat geldt al een tijd niet meer voor Kink FM. Want nadat Jan-Douwe Kroeske ze vorig jaar ontdekte wordt de band volop op Kink FM gedraaid. En live zijn ze ook geen onbekende voor Kink FM. Vorig jaar tijdens een speciale uitzending in verband met het vijfjarig bestaan van het radiostation gaf Rollercoaster 23 een live optreden.

De concerten worden ook rechtstreeks uitgezonden via M-FM Streekradio op 107.2 en 107.9 FM in de regio Arnhem, Veluwezoom, Liemers en de Stedendriehoek.

Aanvang van het concert is 21.00 uur, de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten kunnen in de voorverkoop en aan de zaal van Bar Cafe Spoorzicht a fl 25,- worden gekocht.(M)

Voor meer info:

M-FM
Kink FM

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email