Twee talenten van DJ School op Radio 538

Sinds kort zijn twee kandidaten van de Radio 538 DJ School te horen op Radio 538. Erwin van Rijn en Jules van Hest debuteerden vorige week in de 53N8 tussen 03.00 en 06.00 uur en zullen nog één week te horen zijn in dit programma. Jules en Erwin maken enorme vorderingen tijdens de cursus waardoor zij nu de kans hebben gekregen om tijdelijk mee te draaien op Radio 538.

Het uitzenden op Radio 538 is een onderdeel van de cursus om onder andere de 538 basics snel op te pikken. De uitzendingen worden geëvalueerd door Program Director Uunco Cerfontaine en Broadcast Consultant Wim van Putten. Het programma 53N8 is maandag tot en met donderdagnacht van 03.00-06.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Uunco Cerfontaine, Program Director van Radio 538: “Als deze twee kandidaten zich op deze manier blijven ontwikkelen, is de kans zeker aanwezig dat zij een vaste plek in het Radio 538 team kunnen verwerven.”

Erwin van Rijn, kandidaat DJ School: “Ik wist niet wat ik meemaakte toen ik hoorde dat ik op Radio 538 een programma mocht gaan presenteren. Ik was helemaal ondersteboven, maar na een weekje freeweelen in de nacht voel ik me als een vis in het water bij 538!” (538)