Big Diet voor Volendam!

Naar aanleiding van het tv-programma Hart voor Volendam hebben de sterren in het Big Diet-kasteel besloten een flinke steen bij te dragen aan de speciale Volendamveilingen op Veilinghal.nl. Met ingang van heden kan iedereen bieden op avondjes stappen met de Big Diet-bewoners en op een verblijf van 24 uur in het Big Diet-kasteel!

Ook kan er een bod worden gedaan op een speciaal bij de hoogste bieder thuis bereid diner door Big Diet-meesterkok Albert! De Big Diet-sterren blijven overigens nog even nieuwe items aan de veiling toevoegen. Het is dus verstandig Veilinghal.nl de komende weken goed in de gaten te houden. De opbrengst van alle items gaat natuurlijk naar het goede doel: giro 800 ofwel de Stiching Slachtoffers Nieuwjaarsbrand Volendam.

De veilingactie voor Volendam op Veilinghal.nl is al ruim een week in volle gang. Vele beroemdheden hebben reeds hun medewerking verleend door persoonlijke artikelen ter beschikking te stellen voor het goede doel. Zo kan er geboden worden op een gesigneerde WK-voetbal, vele gesigneerde t-shirts van topvoetballers zoals Patrick Kluivert, schilderijen van kunstenaars zoals Herman Brood en Anton Heijboer en nog veel meer speciale items.

Daarnaast is er tot vrijdag 27 april 16:00 de speciale BZN-veiling, waarvan de opbrengst ook voor de slachtoffers van de nieuwjaarsbrand bestemd is. In deze veiling gaan onder andere de trouwjurk van Carola Smit en een rondvlucht boven Nederland in het privé vliegtuig van Jan Tuijp onder de hamer.
Over enkele weken verwacht Veilinghal.nl bekend te kunnen maken welk bedrag er in totaal voor het goede doel bijeen is gebracht. (SBS)

Gerelateerde berichten