Noordzee FM live vanuit het ‘Big Diet’ kasteel

In de aanloop van de ‘Big Diet’ finale zal Noordzee FM aanstaande donderdag 14 juni haar ochtendshow The Morning Call live vanuit het ‘Big Diet’ kasteel verzorgen. ‘Ontwaken in alle smaken’ krijgt wel een hele specifieke betekenis tussen 06.00 uur en 09.00 uur. Colin Banks zal in The Morning Call, tezamen met de kasteelgasten, terugblikken op de voorbije dertien weken van caloriearm eten, keiharde fysieke inspanningen en verleidingen.

De afgelopen dertien weken heeft heel Nederland via SBS6, Noordzee FM, Internet en andere media de afvalrace kunnen volgen. De uiteindelijke overgebleven gasten, drie mannen en drie vrouwen, maken aanstaande zaterdag 16 juni kans op hun afgevallen gewicht in goud. Voor het zover is zullen de gasten deze week nog een aantal activiteiten ondernemen waaronder het co-hosten van Noordzee FM’s The Morning Call.

Meer informatie vind u op www.noordzeefm.nl.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email