Radio DJ Marathon Radio Kontakt

Zoals waarschijnlijk wel bekend is het Laarbeekse Radio Kontakt bezig met een Radio DJ Marathon. Ronnie Tijssen zal proberen het record non-stop radio maken te verbreken. Dit staat momenteel op naam van de Amerikaan Glen Jones met 100 uur en 40 seconden. Ronnie Tijssen gaat, zo is de planning, voor 101 uur.

Momenteel zijn we nu een dikke twee dagen en nachten verder. Hoe staat het er momenteel voor en hoe zijn de eerste uren gelopen?

Ronnie begon zijn 101 uur wat te enthousiast. Zijn stem ging in de eerste uren merkbaar achteruit. Daarvoor is, in samenspraak met Ronnie, besloten om geen pers direct met Ronnie te laten praten. Dit wordt meestal opgevangen door zijn vrouw Ria en een van onze persvoorlichters.

Een nacht zoveel mogelijk stem besparen heeft toch zijn vruchten afgeworpen. Zo is de stem van Ronnie toch weer enigszins de oude, echter zijn stem is toch nog gevoelig. Aan aandacht van de pers is echter geen gebrek. Zo heeft Ria donderdagmorgen 7 radiostations te woord gestaan.

Speciaal voor onze recordpoging is er een website geopend. www.kontaktfm.nl. Hierin onder meer een webcam en een gastenboek. Ook bestaat er een speciaal emailadres: record@kontaktfm.nl Onze website is in korte tijd veelvuldig bezocht. Ook kan je er een speciale club vinden. Bij deze club, Recordclub 101, kan je eenmalig een X-geldbedrag per 101 uur inleggen. Echter Ronnie moet wel de 101 uur volmaken willen we in het bezit komen van dit bedrag. Er hebben zich al velen ingeschreven. Ook U kunt zich via onze website inschrijven.

Zijn doorzettingskracht, wil en de vele emailtjes en vele berichtjes in ons gastenboek houden Ronnie ter been. Zeker wanneer het wat minder gaat, zo is in de afgelopen uren gebleken. Je ziet hem echt opleven wanneer hij weer een mailtje krijgt of wanneer er weer iets in ons gastenboek bij staat geschreven.

“ Onze” Ronnie maakt nog steeds een wakkere indruk. Tijd voor grapjes is er nog steeds en zo valt er nog regelmatig wat te lachen op de radio of in onze speciale recordstudio.

Hierbij maken wij tevens gebruik om iedereen, pers en iedereen die mailt of ons gastenboek heeft bezocht, hartelijk te danken voor hun steun. Deze steun maakt het mogelijk om het record weer terug naar Nederland te halen.

De studio van Radio Kontakt is tijdens de recordpoging 24 uur per dag open. Tijdens de opendag van Radio Kontakt, op zondag 10 juni van 11 tot 17, kunt U de laatste uren van de recordpoging live meemaken. Tenminste, als Ronnie niet door gaat voor de ?? uur!! Voor het laatste nieuws surft u naar www.kontaktfm.nl

Gerelateerde berichten