Vernieuwde internetsite Noordzee FM

Vanaf vandaag staat de nieuwe internetsite van het commerciële radiostation Noordzee FM online. Geheel in de nieuwe, verfrissende huisstijl biedt Noordzee FM met haar nieuwe site een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk geheel. Alles met betrekking tot het station zoals The Morning Call, 80’s Flashback en meer is op de site terug te vinden. De komende periode zal gebruikt worden om de site nog verder uit te breiden, om zo nog meer aansluiting te vinden bij de doelgroep, de jong en zelfbewuste volwassen luisteraar.

De nieuwe website “www.noordzeefm.nl”is vervaardigd door Angry Bytes in Hilversum, het vorig jaar gestarte multimediabedrijf voor de muziek- en mediawereld. Marc Veuger, namens Angry Bytes verantwoordelijk voor de Noordzee FM site, is bijzonder tevreden met het resultaat. ‘Ik denk dat deze nieuwe site het toch al sterke merk Noordzee FM nog beter uit laat komen,’ aldus Veuger. ‘Angry Bytes is in ieder geval erg verguld met Noordzee FM als klant, de samenwerking is meer dan prettig verlopen.’

‘Met de nieuwe site zijn we nog meer in staat om het merk Noordzee FM te laden met inhoudelijk goede content. Content die niet alleen op de site terug te vinden zal zijn maar ook redactioneel verwerkt zal worden in de programma’s op de radio. De komende periode zullen we in samenwerking met diverse vooraanstaande partijen de site gaan uitbreiden,’ meldt commercieel directeur Rob Zomer. (M)

Gerelateerde berichten