Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Programma informatie Yorin RTL 4 & 5

Yorin

De heilige Koe “Zondag 22 juli om 21.25 uur”
– Presentatrice Julia Samuël toont de Porsche Carrera 911 Cabriolet. Deze auto is verkrijgbaar vanaf ƒ 257.500,- gulden en is uitgerust met een 3,4 literblok, dat goed is voor maar liefst 300 pk.

– Een bezoek aan het infotainmentcentre Autostadt van Volkswagen in Wolfsburg, Duitsland. Hier is van alles te zien van Volkswagen, maar ook van Scania, Seat, Audi, Skoda, Bentley en Lamborghini, merken die allemaal vallen onder de Volkswagen-paraplu.

– Verder aandacht bij de vraag of het grijze kenteken nu wel of niet komt te vervallen. Als dat wel het geval is, dan hebben de ruim 170.000 grijze kentekenrijders in Nederland een probleem. De overheid wil het oneigenlijk gebruik hiervan aanpakken. De opbrengsten van deze wetswijziging zouden dan ten goede komen aan de rechtmatige gebruikers.

– Rij-impressies met de Skoda Fabia Sedan en de vernieuwde Lancia Lybra.

– Tenslotte kijkt DE HEILGE KOE een weekendje mee met het bekende Braspenning-raceteam in de Dutch Supercar Challenge tijdens de internationale autoraces op het TT-circuit van Assen. Op zondag 22 juli om 17.05 uur. (herhaling: maandag 23 juli om 00.25 uur)

RTL4

Het beste van Eigen huis & tuin
– Myrna gaat op pad met een boswachter van Staatsbosbeheer om een kijkje te nemen op Terschelling in een beschermd natuurgebied “De Boschplaat”.
– Rob legt een nostagische romantische tuin aan. Hij begint met de beplanting.
– Ron beantwoordt in zijn groene spreekuur vragen van kijkers in Hellevoetsluis.
– Nico gaat in de badkamer het voorwerk betegelen, hij brengt rachelwerk en tegelplaten aan en maakt het toiletombouw af.
– Myrna shopt gaat accessoires voor de badkamer kopen.
– Een babykamer verandert Nico naar een kinderkamer van deze tijd.

‘UIT!’ “Zaterdag 21 juli, 18.10 uur.”
– Deze uitzending staat geheel in het teken van de nieuwe musical “Aïda” die vanaf oktober in het Circustheater in Scheveningen te zien zal zijn. Hans van Willigenburg reist met de 3 Nederlandse hoofdrolspelers naar New York, alwaar zij de Amerikaanse versie van deze musical gaan bekijken. Ook wordt aldaar een kijkje achter de schermen genomen, en is er interview met de regisseur van deze Amerikaanse versie.

Staats loterij Muziekland “Zondag 22 juli, 19.00 uur.”
– Chiel van Praag ontvangt ditmaal: Phats and Small, 2 Brothers On The 4th Floor, The Sunclub, Carlo Boszhard en een optreden van Jan Rietman met The Crazy Piano’s.

Oprah Winfrey Show
MAANDAG(15.05 uur)
Een aantal succesvolle vrouwen zijn te gast, zoals Tina Turner & Gwyneth Paltrow. Ook maakt actrice Jada Pinkett Smith via een satellietverbinding duidelijk wat haar geboorte van haar dochter teweeg heeft gebracht. Ook Patti LaBelle is te gast en ze geeft aan welke positieve verandering ze pasgeleden heeft doorgemaakt.

DINSDAG (15.05 uur)
Uit de duizenden brieven heeft Oprah Winfrey ditmaal brieven van tienermeisjes geselecteerd. De verhalen maken duidelijk dat tienermeisjes niet alleen over mode en relaties willen praten, omdat ze uitgebreid hun gevoelens en strubbelingen uit de doeken doen. Oprah heeft een aantal van hen uitgenodigd en praat zeer open met hun over hun moeilijke situaties.

WOENSDAG (15.05 uur)
In deze aflevering wordt teruggeblikt naar de boekenclubshows en de schrijvers die te gast zijn geweest. Behalve de omschrijvingen van de meest gelezen titels, maken diverse auteurs duidelijk waarom ze eigenlijk met het schrijven begonnen zijn.

DONDERDAG (15.05 uur)
Naast de uitreiking van een enorm geldbedrag onder de noemer ‘Angel Network’, zal er uitgebreid stilgestaan worden bij de geboortedag van Martin Luther King. Ook wordt er gekeken naar de stand van zaken rond rassenhaat vandaag de dag.

VRIJDAG (15.05 uur)
Veel kijkers vragen zich af hoe het met de mensen gaat die door dokter Phil op zijn bijzondere no-nonsense-wijze geholpen zijn. Samen met Oprah Winfrey neemt Phil McGraw de meest bijzondere gevallen nog een keer door en de betreffende gasten maken duidelijk wat het effect op hun leven is geweest.

VRIJDAGAVOND (23.35 uur.)
Veel mensen vragen zich af waarom ze op een bepaalde manier reageren en waarom ze hierin steeds dezelfde fout maken. Duidelijk wordt dat angst de oorzaak is en dat er methodes zijn om dergelijke problemen uit de wereld te helpen.

RTL. 5

Golf Par 5
Golf Par 5 staat gedurende 2 uitzendingen in het teken van het Brits Open. Het evenement wordt gespeeld op de banen van het Royal Lytham and St. Annes. THE Open wordt als één van de meest prestigieuze toernooien ter wereld genoemd. Er is in totaal â,. 5,- miljoen Euro prijzengeld te verdelen. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Jan Kees van der Velden en Donald Armour.
Zondag 22 juli, om 11.00-12.00 uur en om 23.40-00.25 uur.

AUTOSPORT EXTRA
– Deze week aandacht voor de 4e race in de Porsche Super Cup, die plaatsvond op het stratencircuit van Monaco.
– Een samenvatting van de 3e race in de FIA Sportscar vanaf het circuit Spa-Franchorchamps in België.
( Bernie Hoevenaars.)

Gerelateerde berichten