Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vierdaagse Radio van start

Ruim 70 medewerkers, waaronder vier vol continu reportageteams, verslaggevers, redactiemedewerkers, presentatoren en productiemedewerkers brengen deze week een dagvullend radioprogramma in het teken van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en de 85e editie van de Vierdaagse Wandelmarsen onder de naam 4Dfm-4daagseradio.

De uitzendstudio van radio Nijmegen is het middelpunt van alle verbindingen, de radioprogramma’s en het nieuws tijdens de uitzendingen.

4Dfm-4daagseradio wil informeren en amuseren. 24 uur per dag zal 4Dfm-4daagseradio gepresenteerde programma’s verzorgen, waarbij de nadruk overdag op het wandelfestijn zal liggen en in de avonduren wordt meer aandacht geschonken aan feestvierend Nijmegen.

Veel verslaggevers zijn aanwezig bij de belangrijkste gebeurtenissen in de binnenstad van Nijmegen, maar ook de sfeer vanuit de doorkomstplaatsen van de vierdaagse wandelmarsen wordt niet overgeslagen. De opening van de vierdaagsefeesten, de vlaggenparade, de eerste vertrekkende wandelaar én de Via Gladiola met de laatste meters; 4Dfm 4daagseradio is overal aanwezig!!

De nieuwe burgemeester van Nijmegen Guusje ter Horst zal dagelijks haar bevindingen van de Nijmeegse festiviteiten in haar column bekend maken in het nieuwsprogramma tussen 17.00 en 19.00 uur.

Naast radio zal 4Dfm-4daagseradio ook op internet aanwezig zijn op www.4dfm.nl.

De internetsite bevat veel nieuws, verslagen van lopers en het programma’s van het overvolle feestprogramma in de binnenstad van Nijmegen. Verder kunt u het gastenboek tekenen en de groeten overbrengen naar de wandelaars om hen een hart onder de riem te steken.

De deelnemende (publieke) omroepen tot nu toe zijn, Radio Nijmegen (107.8), Hos radio Huissen (106.3) en Unique FM Heumen/Malden (106.2) en overal op de kabel in de regio Nijmegen. (M)

Update
En inderdaad, het team van Stenders Vroeg loopt ook mee. Gefluisterd wordt dat er al contact is geweest tussen het team en 4DFM-4Daagseradio…. Voor nog meer info kunt u ook terecht op http://www.4-daagse.nl

Gerelateerde berichten