538 Weekend Report

>> Programma Update / Aangepaste programmering
Ook woensdag was de programmering van 538 nog aangepast in verband met de aanslagen in Amerika. Zo werd er rustige muziek gedraaid die afgewisseld werd met actueel nieuws en reacties van luisteraars. Ook de gebruikelijke items en spelletjes kwamen nog te vervallen. Vanaf 19 uur werd de muziek weer geleidelijk naar het normale format gebracht en sinds donderdag is de normale programmering weer hervat.

Vandaag (vrijdag) zal ook Radio 538 om 12 uur 3 minuten stilte in acht nemen. Na deze stilte zal Radio 538 de speciale versie laten horen van het nummer ‘New York Minute’ van Don Henley, dat sinds dinsdagmiddag massaal door luisteraars wordt aangevraagd. Deze versie van ‘New York Minute’ – oorspronkelijk afkomstig van het album The End of the Innocence uit 1989 – is voorzien van fragmenten van de berichtgeving rond deze ramp.

Edwin Evers zal vanochtend geen Live38 spelen. Ook Truth Or Dare bij Niels Hoogland gaat niet door.

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdag om 20 uur trapt Wessel af met de beste clubklappers en daarna live in de studio: Timo Maas en Ferry Corsten.
In de Partynight hoor je Chris Fortier vanuit Earth, Jon Pleased, en vanuit de de «O» Johan Gielen en Yves de Ruyter.

Meer info over Dance Department en de Partynight vind je op www.radio538.nl/dancedepartment.

>> Van Inkels Powermix
In de Powermix hoor je vanavond vanaf 23 uur sets van Devious, Erick E en Robert Feelgood.
Prettig weekend en tot maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama