Clear Channel haalt 150 platen van playlist af.

Clear Channel Communications, de eigenaar van ruim duizend radiostations op verschillende plaatsen in de wereld, heeft een lijst met 150 nummers rondgestuurd naar haar stations naar aanleiding van de ramp in de Verenigde Staten.

Op deze lijst staan verschillende titels die nu niet geschikt zouden zijn om uit te zenden. Voorbeelden hiervan zijn Blow Up the Outside World van Soundgarden en You Dropped A Bomb On Me van Gap Band. Er staan echter ook titels op waarvan de link met de ramp in de VS niet duidelijk is, zoals What A Wonderful World van Louis Armstrong en Bridge Over Troubled Water van Simon & Garfunkel. Dit laatste heeft een aantal kritische reacties opgeleverd, onder andere van de kant van artiesten.

Het is nog niet bekend wanneer deze platen weer gedraaid mogen worden van Clear Channel. [MvD]

Gerelateerde berichten