Ellen ten Damme live op Kink FM en M-FM

Naar aanleiding van de succesvolle concerten dit jaar in Bar Cafe Spoorzicht komt Kink FM Live op 12 oktober wederom naar Spoorzicht in Eerbeek en dit maal met Ellen Ten Damme en support act Def P. & The beatbusters.

Eerder dit jaar bracht Ellen Ten Damme haar album ‘Here Am I’ uit. Een zeer persoonlijk album waarop Ellen haar ware gezicht laat zien. Met fragmenten uit haar leven en liefdes die voorbij zijn gegaan.

Zelf zegt Ellen het volgende over ‘Here Am I’: “als je aan een nieuwe verhouding begint ligt de afloop al in het begin besloten. Dat is juist degene waa je heel ‘close’ mee bent, die alles van je weet, weggaat. Overteerbaar.” Nummers als ‘From Here I Go’, ‘Miss You’ of ‘Happy’ vertalen dit op sublieme wijze. Een heel ander nummer is ‘Save Me’ over prostitutie en misbruik. Het album ‘Here I Am’ is werkelijk een persoonlijk statement van een artieste die in haar muziek haar gevoel laat spreken. Dat vele zich aangesproken en aangetrokken voelen tot Ellen Ten Damme blijkt wel het enthousiaste ontvangst van het album. Daarnaast heeft Ellen vele optredens op belangrijke festivals gedaan dit jaar, waaronder Pinkpop en Lowlands.

Als support act van Ellen ten Damme zal Def P. & The beatbusters optreden. Zo’n 13 jaar geleden opgericht en honderden spectaculaire optredens en wilde avonturen later, kun je het zo bizar niet verzinnen of de Beatbusters hebben ’t wel meegemaakt. Vele trends en bands werden overleefd.
Al deze leuke, mooie, onvergetelijke, soms ook wat mindere ervaringen zorgen voor een nog altijd supergemotiveerde en springlevende band. Dat maakt de Beatbusters dan ook ’the Unstoppable #1 of Uptempo-Ska & Party-beats’ Inmiddels kennen alle kleine en grote podia van het Nederlandse clubcircuit de Beatbusters inmiddels als een succesvolle live band. Naast de podia zijn de Beatbusters ook op de vele festivals in Nederland te zien

12 oktober zullen er voor Kink FM dus twee veelbelovende acts optreden in Spoorzicht in Eerbeek. Beide concerten zullen rechtstreeks op Kink FM, overal in Nederland op de kabel, en op M-FM Streekradio, op 107.2 en 107.9 FM in de ether, te beluisteren zijn van 21.00 tot 01.00 uur. Kaarten zijn nog steeds te koop a fl 25,- te koop bij Bar Cafe Spoorzicht in Eerbeek. Kaarten zijn te bestellen op telefoonnummer: 0313 – 65 25 48. [M]

Gerelateerde berichten