Stenders maakt Nederlanders rijk door kwartje van Kok

Afgelopen week heeft Benzine-exploitant Tango aan de luisteraars van Radio3 belooft het ‘kwartje van Kok’ terug tegeven.

Rob Stenders, die dagelijks met zijn crew het radio programma “Stenders Vroeg” presenteert op Radio 3 tussen 6 en 9 uur in de ochtend, heeft een oproep gedaan aan benzinemaatschappijen om het omstreden kwartje terug te geven. De enige die hierop heeft gereageerd is Benzine maatschappij Tango.

Deze hele week kunnen alle automobilisten tijdens het programma “Stenders Vroeg” dus tussen 6 en 9 uur ’s ochtends, met extra korting tanken bij Tango. De elf onbemande pompen van Tango in Nederland geven een kwartje korting op een liter benzine en twintig cent op een liter diesel. De Tango-pompstations die al ruim een jaar bestaan (maart 2000) leveren al goedkopere benzine omdat ze onbemand zijn en geen spaarsysteem hebben. [M]

Stenders Vroeg

Kwartje van Kok

Met dank aan .. dit filmpje

Gerelateerde berichten