Curry op internet

Helaas niet te beluisteren op de Nederlandse radio, maar wel op internet.

In 1981 leefde Adam Curry zich nog uit als radiopiraat. Van 1987 tot 1995 was deze bekende radio- en televisiepersoonlijkheid te zien bij het muziekstation MTV. Ook was hij een lange tijd als dj verbonden aan Veronica (VOO).

In de tijd bij MTV heeft hij vrijwel elke beroemde artiest of band wel een keer ontmoet. Er waren ervaringen die via het station MTV niet naar buiten konden worden gebracht. Dit om platenmaatschappijen niet voor hun hoofd te stoten.

Zijn ervaringen en belevenissen zijn nu wel te zien op zijn persoonlijke website Curry.com. Op de site van Adam Curry zijn naast het onderdeel ‘My real life’, waarin aandacht voor de site van zijn vrouw Patricia Paay, ook de herinneringen aan de ontmoetingen met de vele artiesten te lezen in ‘The Stories’. [Z]