Huub Stapel gaat autoprogramma presenteren

Acteur en presentator Huub Stapel zal het RTL 5-programma ‘De Gouden Koets’ gaan presenteren. Het autoprogramma wordt momenteel zonder presentator gemaakt. Er is alleen een voice-over die informatie geeft.

Volgens een woordvoerder van RTL 5 vinden de kijkers de afwezigheid van een presentator een dusdanig groot gemis dat er besloten is Huub Stapel aan te trekken als nieuwe presentator. ‘De aanwezigheid van Stapel geeft absoluut een meerwaarde aan het programma’, aldus de woordvoerder.

Huub Stapel heeft al ervaring met het presenteren van autoprogramma’s. Zo was hij een paar jaar geleden nog te zien als presentator van ‘Veronica Auto ‘ (Veronica) en ‘Stapel op Auto’s’ (Tros). Het programma ‘De Gouden Koets’ werd eerder al gepresenteerd door onder anderen Bob de Jong en Mari-Carmen Oudendijk. [VdL]