3FM nieuws

Al de hele week is er veel aandacht besteedt aan het Eurosonic en Noorderslag festival wat vanavond en morgen plaats vindt in Groningen.

De VPRO zendt zowel vandaag als morgen live uit vanaf het Eurosonic en Noorderslag festival. De live uitzending begint vandaag om 20:00 tot 03:00 uur, de programma’s Isabelle en Maud & Maurice komen hierbij dus te vervallen. Morgen begint de uitzending om 21:00 uur tot 03:00 uur, de programma’s Leidsekade Live, Poster, Elementaal en een gedeelte van Razende Roeland komen dan dus te vervallen.

De presentator in de Grote Zaal tijdens Noorderslag (zaterdag) zal zijn Giel Beelen.

Week van de Nederlandse Popmuziek
De Week van de Nederlandse Popmuziek is een jaarlijks terugkerende traditie op 3FM en wordt dit jaar gehouden van 4 tot 10 maart.

In deze week zullen er in de Heineken Music Hall ook veel optredens zijn van Nederlandse bands/artiesten. De eerste naam is reeds bekend gemaakt. Kane zal op 9 maart een optreden verzorgen in de HMH wat tevens de afsluiter is van de So Glad You Made It tour.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email