Search
Close this search box.

538 Report

De verslaggevers Cees en Robin van RadioWereld.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer even op een rijtje gezet.

>> Pink bij Niels Hoogland
Vrijdagavond (vanaf 18 uur) is Pink te gast bij Niels Hoogland. Pink ken je van de hit “There you go” en haar huidige hit “Let’s get this party started”. Naast dat Niels haar op de radio aan een vragenvuur onderwerpt zal ze ook komen chatten in de 538 Darkroom. Dus ben jij een Pink fan of wil je gewoon wat van haar weten, mis deze kans dan niet! Let op: slechts een beperkt aantal personen kan tegelijk met Pink chatten. Luister daarom deze week naar Niels Hoogland om te weten te komen hoe je in aanmerking komt voor een VIP-plek in de 538 Darkroom.

>> Maxima Bachelor’s Party
In de nacht van 31 januari op 1 februari stellen 53N8 jocks Frank Dane en Erwin van Rijn Nederland voor aan Maxima tijdens haar Bachelor’s Party. Natuurlijk bepaal jij de muziek weer. Geef op Radio538.nl/nacht jouw favoriete plaat (van Nederlandse afkomst) door. Natuurlijk valt er ook weer wat te winnen, want tijdens de Bachelor’s Party worden er Koninklijke Prijzenpakketten weggegeven.

Stemmen per SMS kan natuurlijk ook. Stuur dan het woord ‘nacht’ gevolgd door een spatie en jouw keuze naar 5380.

>> Dance Department / Trance Energy
Zaterdag 9 maart is het World DJ Day en zoals je al eerder hebt kunnen lezen is Van Diepens Dance Department hiervoor ambassadeur voor Nederland. Vele DJ’s hebben zich inmiddels al aangemeld en doneren hun gages aan een aantal goede doelen die kinderen helpen. Grote namen uit Nederland zijn o.a. Remi, Cross, Jean, Johan Gielen, Michel de Heij, Benny Rodrigues en Tiesto. Ben jij DJ, dan kun je ook meedoen aan deze actie door even een mailtje te sturen naar Dance Department. Het adres vind je op de Dance Department site.

Het eerste uur draait Wessel altijd de beste clubklappers het eerst. Wil je weten welke platen dat zijn, check dan de Floorfiller playlist op de site.

23 Februari kun je genieten van een Dance Department X-clusiv: 4 uur lang DJ Tiesto als co-host in Dance Department.

Een week voor de DD X-clusiv (dus op 16 februari) vindt Trance Energy weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. In de Line-up o.a. Jean, Johan Gielen, Jurgen, Blank & Jones en Rank 1 (live). Radio 538 zal het spektakel live uitzenden. TMF zal in de DJ’s een registratie laten zien op 2 maart (21 uur) en 8 maart (23 uur). Meer info over Trance Energy vind je op trance-energy.id-t.com.

>> Programmering Update en Kort 538 Nieuws
Rick van Velthuysen presenteerde afgelopen weekend samen met Jan Prins zijn programma vanuit Mayerhofen. En niet alleen Rick en Jan mochten in de sneeuw spelen, ook Erik de Zwart had zijn lange latten ondergebonden (iemand moet die twee toch in de gaten houden). Daarom mocht Wessel van Diepen vrijdag aftellen van 40 naar 1.

Afgelopen zaterdag had Gordon Ruud Gullit te gast in zijn programma.

Komende vrijdag wordt de Radio 538 Powerparty weer gehouden in de 538 I-Dance. Tijdens deze party zullen Lindo Duvaal, Devious en Ronald Molendijk je van muziek voorzien.

Naast de nieuwe 538 Dance Smash Hits is nu ook de Grandmix 2001 op cd verkrijgbaar in de winkels.

De foto’s van Rene Froger bij Edwin Evers zijn nu te bekijken in het fotoboek op Radio538.nl
Nog even en dat zit het Evers Staat Op team in het vliegtuig naar Salt Lake City.

Wat hebben Francoise, Branka en Thalia met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal Miss Dance Smash geweest en hebben allemaal 4 edities lang op de hoes van de 538 Dance Smash cd’s gestaan. Wil jij hun opvolger zijn, surf dan naar 538dancesmashhits.nl en doe mee aan de Miss Dance Smash 2002 verkiezingen. De inschrijving sluit op 16 februari.

Zeer binnenkort heeft Radio 538 een leuke Atomic Kitten aktie. Je maakt o.a. kans op een meet ’n greet met deze meiden.

>> Superprijs
Op 26 januari gaat de de film “Vanilla Sky” van Tom Cruise en Penelope Cruz in de Spaanse hoofdstad Madrid in première en natuurlijk zijn zij er zelf ook bij. En dat betekend dus dat Madrid die dag overspoeld wordt met limousines, glitter, glamour. Wil jij dit alles wel eens meemaken en alle sterren van dichtbij bekijken? Luister dan donderdag naar Jeroen Nieuwenhuize en maak kans op een weekend Madrid voor de premiere van Vanilla Sky.

>> De Schijven
Alarmschijf: Kane – Let it be (nummer 32 in de Top 40)
538 Dancesmash: Sonic Inc – Taste of summer
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
En tenslotte weer een overzicht van de bovenste regionen van de nationale vrijdagmiddag-gebeurtenis: de Top 40 (elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur en zaterdag tussen 15 en 18 uur, maar dan non-stop). Dit was de (onveranderde) top 3 van afgelopen vrijdag:

1 (1) Marco & Sita – Lopen op het water (ex-alarmschijf)
2 (2) Gigi D’agostino – L’amour toujours (ex-dancesmash)
3 (3) Kate Winslet – What if (ex-alarmschijf)

De klapper van de week was de alarmschijf van vorige week: Alicia Keys kwam met “A woman’s worth” nieuw binnen op nummer 24.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama