Storing bij YorinFM

Vanavond in Storing (Radio 1 20.00-21.00) aflevering 13 van de Roemruchte Radio Reeks. Met dit keer de commerciele hitzender Yorin FM.

Tot 2000 was dit Veronica FM, maar de Van Inkels, Evers en Stenders’ zijn al jaren weg. Robert Jensen is nu de king op het hitstation, waar verder jocks als Robbie Feller de gaatjes vullen. Met beiden heeft Arjan Snijders weer een scherp gesprek voor deze serie reportages over de twintig grootste radiozenders van Nederland. Paul van Liempt deelt weer het rapportcijfer uit en daarbij wordt niets of niemand gespaard! Luisteren dus!

Storing op TV
De eerst volgende aflevering van Storing op TV is op morgen met Jeroen Pauw op Nederland 2

Luister en lees ook de vorige afleveringen na inclusief een uitgebreide reprotage over de Roemruchte Radio Reeks.op Radio.nl [M]