3fm nieuws

Vanaf deze week is Fred Siebelink te horen als presentator in Denk Aan Henk. Hij vervangt Henk Westbroek tot 15 mei.

Fred is natuurlijk bekend als Co-Host van het ochtendprogramma Stenders Vroeg. Ook viel hij al regelmatig in voor Henk als deze ziek was. Nu is hij dus van maandag tot en met donderdag te horen tot aan 15 mei.

Afgelopen zondag 7 april gaf Mary J Blige een optreden in de Rotterdamse Ahoy. 3FM was daar aanwezig en heeft het optreden ook opgenomen en dit hoor je terug in de uitzending van Leidsekade Live a.s. zaterdag tussen 20:00-22:00 uur.

Kun je niet wachten tot zaterdag, luister dan vrijdag naar ‘…En dit is Claudia’ tussen 20:00-22:00 uur waar je alvast een paar live nummers kunt horen.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.

Gerelateerde berichten