Big Diet Rob presenteert bij CITY FM

Toen Robert ten Brink aan een van zijn ‘Big Diet’-kandidaten vroeg naar z’n grootste wens, antwoordde de deelnemer, ‘presenteren bij CityFM ‘. SBS en CityFM hebben Rob – de kandidaat in kwestie – woensdagochtend verrast door zijn wens in vervulling te laten gaan.

Rob presenteerde samen met Hans Boelen in de ochtendshow en was erg blij met de kans die CityFM hem had geboden. De opnames zijn te zien in ‘Big Diet’ bij SBS 6, aanstaande zaterdagavond.

Rob was afgelopen week de winnaar van het ‘Big Diet’-weekspel en mocht zijn grootste wens opgeven. Die wens was al snel gemaakt: ‘presenteren bij zijn favoriete radiostation CityFM’. Het was wel even wennen voor Rob om zo vroeg in de ochtend al achter de microfoon te staan, maar de SBS-kandidaat vond het de moeite meer dan waard. Hij werd snel aangestoken door het enthousiasme waarmee Hans Boelen elke ochtend zijn show presenteert op CityFM. Tijdens het co-hosten bleek al gauw dat Rob in het verleden vaker gepresenteerd had. De opnames zijn te zien bij ‘Big Diet’, aanstaande zaterdagavond om 20.10 uur op SBS6. [M]

Gerelateerde berichten