Musical Awards uitgereikt

Gisteravond is in de Amsterdamse RAI de John Kraaijkamp Musical Awards uitgereikt. In totaal werden in negen categorieën prijzen uitgereikt. Jasperina de Jong kreeg tijdens het er een voor haar hoofdrol in Marlène Dietrich tijdens het jaarlijkse musicalfeest. Bastiaan Ragas kreeg de onderscheiding voor de beste mannelijke hoofdrol in Aïda, een Van den Ende-productie. De ANWB Kampioen Publieksprijs ging ook naar Aïda.

Theaterproducent Joop van den Ende twijfelde nog of de derde editie door moest gaan, maar aan het einde van de show liet hij echter weten dat hij niet zal stoppen met de Musical Awards. De jury van de Musical Awards bestaat uit voorzitter Rob Wiegman (directeur Luxor Theater), presentator Hans van Willigenburg, Tom Odems (directeur Theater aan de Parade Den Bosch), actrice Anne-Wil Blankers en musicalkenner Jacques d’Ancona. [M]

Gerelateerde berichten