Finale Roemruchte Radio Reeks!

The Station of the nation wordt donderdag gehuldigd en ontvangt de Roemruchte Radio Bokaal!
Donderdag tussen 20.00 en 21.00 uur, is de finale van de RRR. Te beluisteren op Radio 1 in het BNN-mediaprogramma ‘Storing’.

Dan wordt de beste radiozender van ons land gehuldigd en ontvangen ze de Roemruchte Radio Bokaal. Er is ook een tweede en derde prijs, alsmede een publieksprijs en een poedelprijs voor de ‘slechtste’ zender. Alle relevante radiopartijen zijn donderdag in de BNN-bar en schuiven aan bij Jeroen Pauw. Een echt radiofeestje dus voor alle liefhebbers van dit mooie medium! Luisteren maar!

Storing nam het afgelopen half jaar in de twintigdelige Roemruchte Radio Reeks (RRR) de twintig grootste radiostations onder de loep. Verslaggever Arjan Snijders maakte een reeks portretten die je hier kunt naluisteren en nalezen. Mediajournalist Paul van Liempt beoordeelde alle zenders en gaf ze een rapportcijfer. Ook dat is hier terug te lezen.

Stem op jouw favoriete zender
Wil je zelf je mening geven over de radiozenders in Nederland? Stuur dan een mailtje naar storing@bnn.nl. Of stem op jouw favoriete radiozender en bepaal mede wie de winnaar wordt van de Roemruchte Radio bokaal. Helaas is de poll waar je kunt stemmen door verschillende radiostations stevig gepromoot waardoor de betrouwbaarheid niet gegarandeerd is.

Oude afleveringen van de Roemruchte Radio Reeks.
Lees en luister ook de vorige afleveringen na inclusief een uitgebreide reportage op Radio.nl [M]