3FM nieuws: Claudia

Volgende week is ze weer fris terug van vakantie, het gaat hier natuurlijk om Claudia de Breij en maandag 15 juli is er meteen feest want dan wordt de opening van de site van & dit is Claudia … (www.3fm.nl/claudia) gevierd.

Verder is Supersub te gast in de studio, en spelen ze ook een riedeltje. De dag erna ook weer live-muziek deze keer het optreden van Papa Roach in Londen,opgenomen in maart van dit jaar.

Donderdag is er natuurlijk de grote 3fm Drop-ping: Claudia dropt twee teams van 4 man in het bos. Welke van de twee (het team van Giel of het team van Arjen) vindt het eerst de weg terug naar de studio en wint het Grote Drop Pakket?

Vrijdag 19 juli is er zoals altijd, the Mix in the Weekend. Deze keer, ingevlogen vanuit het buitenland: Silicone Soul.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters Nathalie en Nicole.