BNN united e e n grote radio-soap

Aanstaande dinsdag tussen 21.00 uur en 22.00 uur zendt BNN United voor het eerst in de geschiedenis van Radio 1 een maand lang een soap uit. Hoofdrolspelers van dit radio-experiment Bart Meijer en zijn Filemon Wesselink, Filemon was ook de verslaggever die het laatste interview had met Pim Fortuyn . Beide heren reisden af naar Terschelling en namen in ruim twintig reportages het hele eiland onder de loep.

De soap wordt geheel in stijl aangekondigd met een titelsong en een voice-over. Vervolgens zijn de heren te volgens tijdens hun dagelijkse beslommeringen op het eiland. Van de ruzie bij het opzetten van een tent tot de avonturen als strandwachten in spé.

Van het afzien tijdens een wadlooptocht tot de gevaren die loeren tijdens een stepsafari. Daarnaast onderzoeken de hoofdrolspelers hoe de jongeren zich gedragen op het eiland en duiken zij in het bruisende nachtleven. BNN United is er iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 21.00 uur en 22.00 uur.