Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kort media nieuws uit de krant: maandag 9 dec 2002

De kijkers van het RTL-programma Idols hebben de afgelopen weken een hoogst verbazingwekkende en bonte stoet zelfbenoemde artiesten in dop aan zich voorbij zien trekken. Idols is, met name in de auditie-fase, leedvermaak ten top.
Lees hier verder

Met een nieuwe plaat, zijn overstap van Radio 538 naar Noordzee FM en deelname aan het Nationale Songfestival staat Gordon weer daar waar hij wil staan: in de schijnwerpers. Een plek die blijdschap, maar ook jaloezie en wantrouwen met zich meebrengt. Bovendien: ,,Wat heb je aan roem als je eenzaam bent.”
Lees hier verder

Het kon niet uitblijven. Het RTL 4-programma Idols, de grootste auditie op de Nederlandse televisie ooit, ligt als magazine in de schappen van circa zevenduizend supermarkten, kiosken, boekhandels, warenhuizen en platenzaken. Gedurende de 19-delige programmareeks verschijnt het full colour magazine maandelijks tegen een prijs van €4,95 per stuk.
Lees hier verder

Een ‘insane’ kijk op het nieuws is wat de makers van de nieuwe actualiteitenrubriek van Yorin voor ogen hebben. Pardon? De woordspeling op de programmatitel, YorinSane, is duidelijk. Maar wat bedoelen ze met een ‘gestoorde’ benadering van de actualiteit?
Lees hier verder

Telkens als er een nieuw cd’tje van walsenkoning André Rieu verschijnt, volgt niet veel later een muziekspecial op televisie. Uiterst belangrijk voor de Maastrichtse violist/orkestleider die zijn wereldwijde succes niet alleen dankt aan zijn muziek, maar vooral ook aan de hele ambiance rond zijn persoon. Bij Rieu gaat het om sfeer en emotie. Zijn miljoenen fans smullen van de romantische kasteelromantiek die hij onder meer oproept met zijn muziekspecials. Na uitzending – in Duitsland kijken miljoenen mensen – volgt geheid een enorme hoos in de verkoop van cd’s.
Lees hier verder