Search
Close this search box.

538 Report: Queen week bij Evers en Ruyer

Wederom is het maandag en is het laatste nieuws van 538 weer op een rijtje gezet door Radio.nl

>> Queen week bij Evers en Ruyer
Deze week staan Evers Staat Op en Greatest Hits in het teken van één van de beste bands allertijden: Queen. Hoor jij tussen 6 en 12 uur een klassieker van Queen voorbij komen, bel dan snel met de 538 hotline (0909-3000538). Je maakt dan kans op de driedubbel-cd ‘Queen The Platinum Collection’ en de DVD ‘Greatest Hits Remixed in Surround Sound’.

>> Evers Staat Update
Naast dat je bij Evers kans maakt op Queen prijzen, zit de show iedere dag natuurlijk ook weer bomvol met andere items en acties. Over drie dagen gaat Nederland weer naar de stembus, daarom zijn er nog drie dagen lang lijsttrekkers te gast bij Edwin. Vanochtend is dat Jan Marijnisen van de SP. Morgenochtend komt Thom de Graaf praten over de plannen van D66 en woensdag tenslotte komt Gerrit Zalm van de VVD langs.

Vrijdag wordt er weer Live38 gespeeld. Normaal gesproken kwam hij altijd met Volumia langs, maar aangezien hij daaruit is gestapt komt hij gewoon in z’n eentje: Xander.

>> Win een filmrol in Shouf Shouf Habibi
Momenteel zijn de opnames van de nieuwe Nederlandse komische speelfilm “Shouf Shouf Habibi” in volle gang. De hoofdrollen worden gespeeld door Tanja Jess, Winston Gerstanowitz, Briget Maasland, Touriya Haoud en misschien wel door jou! Kijk nu op Radio538.nl en schrijf je in. Komende vrijdag maakt Niels Hoogland tijdens zijn programma de drie finalisten bekend. Deze komen vrijdag langs in de studio om samen met Froukje de Both auditie te doen.

De Jury bestaande uit Tanja Jess en Niels Hoogland bepalen de winnaar, die mag meespelen in Shouf Shouf Habibi. Binnenkort maak je iedere vrijdagavond bij Niels en Froukje kans op het spel Leugendetector.

>> Radio 538 zoekt racetalent
Radio 538 biedt je de kans om een jaar lang mee te racen in Alfa 147 GTA Challenge. Radio 538 is namelijk nog op zoek naar een rijder voor de Radio 538 auto van het Tempo-team. Als jij wordt verkozen tot Radio 538-coureur, dan word je geplaatst in het professionele team van deze uitzendorganisatie. Uiteraard haal je je racelicentie, ga je trainen en rijd je in een maximaal getunede Alfa 147 GTA mee in de Alfa 147 GTA Challenge.
Kijk voor alle info en hoe je je kan kwalificeren op Radio538.nl.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen woensdag is Dennis Ruyer flink te grazen te genomen door de tandarts. Vandaar dat Dennis Verheugd donderdag Greatest Hits overnam. Vrijdag was Dennis R. alweer genoeg opgeknapt om zelf achter de microfoon plaats te nemen.

Vorige week is bekend geworden dat ook de Duitse DJ Tomcraft zal draaien op de Mainstage tijdens Trance Energy. Onlangs scoorde Tomcraft een 538 Dance Smash met zijn hit “Loneliness”. Radio 538 zendt Trance Energy live uit in Dance Department en de Partynight.

Afgelopen zaterdag werd er groot onderhoud verricht aan de 538 studio, daarom kwamen de programma’s vanuit een tijdelijke studio.

Afgelopen zondag waren Ruben (nu even niet) van der Meer en Horace Cohen te gast bij Jens en Jelte. Ook volgend weekend zullen ze het programma met z’n viertjes presenteren. Of dit ook voorgoed zal zijn is nog maar de vraag, want er bereiken ons verschillende berichten dat 538 een opvolger heeft gevonden voor Gordon. Hierbij wordt de naam van Albert Verlinde erg vaak genoemd. Meer nieuws volgt ongetwijfeld zeer binnenkort.

Ondanks dat hij 538 heeft verlaten, heeft het station nog steeds een plek(je) in zijn hart. Dat bleek ook afgelopen weekend, want wie was er ook te vinden in Mayrhofen: Erik de Zwart! Overigens kun je de belevenissen van Rick in de sneeuw nog steeds nalezen (en bekijken) op Radio538.nl.

Deze week staat Dennis Ruyer in de Microgids met zijn top 3 favoriete radioprogramma’s (allertijden) om naar te luisteren. Op 1 staat Van Diepens Dance Department, op 2 Back to the Oldschool en op 3 de Soulshow.

>> Superprijs
Na een paar weken afwezigheid is de Superprijs weer terug. En ook dit jaar wordt ie gewoon weer weggegeven op donderdagmiddag bij Jeroen Nieuwenhuize. Omdat 8 Mile een beetje dichtbij is, maak je kans op een reis van 5600 mile naar Los Angeles.

>> De Schijven
Alarmschijf: Justin Timberlake – Cry me a river (nummer 37 in de Top 40)
Dance Smash: G-Spott – Louder (nummer 30 in de Tipparade en nummer 18 in de Dance Trends)
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Eminem – Lose yourself
2 (2) Robbie Williams – Feel (ex-Alarmschijf)
3 (3) Phil Collins – Can’t stop loving you

De Klapperrr van de week: Blue feat. Elton John – Sorry seems to be the hardest word

Je zult ondertussen wel gemerkt hebben dat de “Charts” met de Top 40 erin inmiddels is verdwenen uit de platenzaak en anders zal dit binnenkort gebeuren. Wil je de hele Top 40 toch kunnen nalezen, dan kun je natuurlijk terecht op Radio538.nl.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.