Kort media nieuws: woensdag 8 januari 2003

Sinds 2 januari is het blad Wehkamp dagelijks 2 uur lang op televisie te zien. Het programma, ‘Wehkamp Welkom’, wordt uitgezonden door SBS6. Het postorderbedrijf noemt het ‘de verfilming van een bestseller’: de Wehkamp catalogus.

De Teletekstpagina’s bij de publieke omroepen zijn sinds kort in een nieuw jasje gestoken. Surf naar Radio.nl/teletekst om de nieuwe pagina’s te bekijken. Surf dus niet naar Teletekst.nl, want dat is niet van de publieke omroep.

Wilt U op de hoogte worden gehouden van het laatste satelliet nieuws via email?
Wekelijks de nieuwste updates van satellietradio- en TV-stations, nieuwe TV- en radiostations via de diverse Europese satellieten, frequentiewisselingen en aandacht voor de Nederlandse radio- en TV-stations in het Nederlandse Canal Digitaal-pakket. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via deze mailinglist

Op zondag 19 januari 2003 worden in Amerika weer de felbegeerde ‘Golden Globe Awards’ uitgereikt aan de uitblinkers in de film en televisiewereld. NET 5 zendt op 20 januari (22.05 uur) een registratie uit van dé graadmeter voor de Oscaruitreiking.

Henk Samplonius presenteert sinds 6 januari elke doordeweekse middag van 13.30 tot 16.00 het nieuwe Radio Flevoland programma Henks muziekmarkt. Het nieuwe programma heeft ook een koopjeskraam waar luisteraars terecht kunnen die iets zoeken of iets in de aanbieding hebben, zoals bijvoorbeeld een nog goedwerkende platenspeler.

Alles over de etherfrequenties. U leest het elke dag op Radio.nl in het Zerobase Dossier.

De uitzendingen op Nederland 2 van NOS Studio Sport van het EK Schaatsen Allround in Heerenveen zijn dit weekeinde goed bekeken. Naar de uitzending op vrijdag keken gemiddeld 1.860.000 mensen. De uitzending behaalde een gemiddeld marktaandeel van 37 procent.

Na de uitzending van Opsporing Verzocht maandagavond zijn bij de politie vijftig tips binnengekomen over de moord op de Zaanse Milica van Doorn tien jaar geleden. Bruikbare tips zaten er zeker tussen. De gouden tip wordt beloond met 20.000 euro.

Mart Smeets gaat zijn programma Vak M dit jaar tijdens de Tour de France op locatie presenteren. Vak M zal tijdens de wielertoer vanuit de etappeplaatsen worden uitgezonden.

Heeft u iets te melden, opmerkingen, suggesties, laat het ons weten. Persberichten en tips blijven altijd welkom, (eventueel anoniem via een invulformulier). Laat het weten via een persoonlijke E-mail of anoniem aan Radio.nl Alles is welkom.