Search
Close this search box.

Kort media nieuws uit de krant: vrijdag 7 maart 2003 [deel2]

Zoals gisteren reeds werd aangehaald in ons bericht over de luistercijfers van de VRT, hebben de commerciëlen ook nu niet echt voor een aardschuiving kunnen zorgen in radioland.

Het CIM maakte gisteren de resultaten bekend van haar meest recente onderzoek.
>> Lees Verder >>

Geen enkele uitspraak van Volkert van der G. mag worden uitgezonden op radio of televisie. De 33-jarige verdachte van de moord op Pim Fortuyn wil absoluut niet op televisie te zien zijn of op de radio te horen zijn.
>> Lees Verder >>

In plaats van een programma over mensen die beroemd artiest willen worden, brengt de RVU maandag de ,,Leraar Wannabe Show”. In het programma worden twee aankomende leraren elk een heel lesuur voor de leeuwen gegooid: een echte vmbo-klas.
>> Lees Verder >>

‘Wurgcontracten’ en ‘slavernij’, luidt de kritiek op de contracten die de deelnemers van de tv-talentenshow Idols wereldwijd moeten ondertekenen.
>> Lees Verder >>

Het Nederlandse internetbedrijf PGR heeft software ontwikkeld die gebruikt kan worden om muzikanten te compenseren van wie muziekstukken online uitgewisseld worden. De platenmaatschappijen worden echter geheel buitenspel gezet.
>> Lees Verder >>

Wat te doen na de finale van Idols? Een rijtoer door het dorp en dan de huldiging van Jim in de muziektent op het Kerkplein.
>> Lees Verder >>

Idols-fans wachten uren voor de dichte deur van een drogisterij om een poster van idool Jim (15) of Jamaï (16) te bemachtigen. Of ze bestormen de dorpen waar de twee minderjarige sterren wonen. De Hilversumse politie bereidt zich al voor op de Idols-finale aanstaande zaterdag en kondigt aan hysterische fans uit het Mediapark te weren.
>> Lees Verder >>

Het idool is nog niet gekozen, maar Nederland hangt al aan zijn lippen. Wordt het Jim of wordt het Jamai? In ieder geval is de belangstelling voor de posters van de ‘sterren in de dop’ zo groot dat er al 50.000 extra worden gedrukt, bovenop de al beschikbare twee miljoen. En daarmee houdt het niet op.
>> Lees Verder >>

Gerelateerde berichten