Einde van VLOH ?

De Lokale omroep VLOH is definitief ter ziele. De Haarlemmermeerse politiek besloot gisteravond in meerderheid de lokale omroep geen renteloze lening van 50.000 euro te verlenen. Daardoor is het nu wachten op het faillissement volgens verschillende medewerkers VLOH.

VlOH had tot en met gisteren nog steeds de intentie om door te gaan. Binnenkort zou men in verband met het Zero Base ook een nieuwe frequentie toegewezen krijgen, 105.5FM in plaats van 99.6FM. VLOH heeft 100 actieve medewerkers die nu moeten stoppen.

Vloh FM gaat door
De uitzendingen van Vloh FM toch gewoon door, maar helaas niet voor lang. Komend weekend worden verschillende afscheidsuitzendingen georganiseerd door de nog steeds gemotiveerde vrijwilligers. Vloh FM wil op deze manier afscheid nemen van de luisteraars en van een der oudste lokale omroepen van Nederland die al ruim 20 jaar bestaat. Momenteel zijn er al wel een aantal nieuwe initiatief groepen die zich al hebben opgeworpen maar daar is nog geen zekerheid over. [Radio.nl]

Gerelateerde berichten