KINK FM Headlinez

Acties: Volgende week wordt de Mega Live Actie afgesloten met tickets voor Eminem. KINK FM geeft dan dagelijks kaarten weg voor de concerten van Eminem in de Amsterdam ArenA.

In Nevermind tussen 14 en 17 uur en Het Clubcircuit tussen 20 en 22 uur hoor je elke werkdag tracks van Mercedes, het nieuwe album van Stuurbaard Bakkebaard. Bovendien zijn er bij Vincent de Lijser in Nevermind elke werkdag exemplaren van deze cd te winnen.

Dit weekend kun je bij Loes Lee in Urban Revolution de cd Perfecto Breaks winnen. Hierop staan de hipste beats van onder anderen Timo Maas, Moguai en BLIM. Urban Revolution is er elke zaterdag en zondag tussen 20 en 21 uur.

Outlaw 41
Elke maandag presenteert Arjen Grolleman tussen 17 en 20 uur de Outlaw 41. Dit is de Top 5 van deze week:
0. Transplants – Diamonds And Guns
1. Admiral Freebee – Ever Present
2. The White Stripes – Seven Nation Army
3. A.R.E. Weapons – Don’t Be Scared
4. Trash Palace ft. Brian Molko – The Metric System
5. Archigram – Doggystyle
De complete Outlaw 41 vind je op Kinkfm.com

Op werkdagen draait Vincent de Lijser om 16 uur de 5 meest aangevraagde singles uit de Outlaw 41. Je kunt dagelijks meehelpen dit lijstje samen te stellen door jouw favoriete nummer(s) uit de Outlaw 41 van dit moment te mailen naar radio@kinkfm.com. Je maakt dan elke dag kans op een cd-pakket.

Theme From KINK
Het Theme From KINK van deze week is Hi-Speed Soul, de nieuwe single van Nada Surf.

KINK Tank
De laatste nieuwtjes uit de muziekwereld hoor je dagelijks om 12.30, 14.30, 16.30 en 18.30 uur in de KINK Tank met Menno Visser.

Clubcircuit
Vrijdag kun je in Het Clubcircuit tussen 20 en 22 uur luisteren naar een concertregistratie van de Nederlandse sensatie Spinvis.

Oeverloos
Zondagochtend ontvangt Leon Verdonschot tussen 10 en 12 uur zangeres Anneke van Giersbergen van The Gathering.

X-Rated
Elke zondagavond kun je tussen 21 en 24 uur luisteren naar X-Rated. Arjen Grolleman en Bob Rusche draaien dan 3 uur lang avant-garde, ambient, poëzie en andere duistere klanken.

Tegenwicht Voor Evenwicht
De beste nederhop en andere muziek die bijna niemand anders draait hoor je elke maandagavond op KINK FM. Def P. presenteert dan tussen 22 en 24 uur Tegenwicht Voor Evenwicht.

KINK FM-Nieuwsbrief
Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com.

Mail voor nieuwtjes over KINK FM naar KINK-reporter Oliver Schuurman.

Gerelateerde berichten