KinkFM Headlinez

Acties: Deze week geeft KINK FM dagelijks kaarten weg voor A Campingflight To Lowlands Paradise. In het kader van de Mega Live Actie worden over drie weken ook kaarten weggegeven voor de Nederlandse concerten van Eminem.

In Nevermind tussen 14 en 17 uur en het Clubcircuit tussen 20 en 22 uur hoor je elke werkdag tracks van Meteora, het nieuwe album van Linkin’ Park. Bovendien zijn er bij Vincent de Lijser in Nevermind elke werkdag exemplaren van deze cd te winnen.

Outlaw 41
Elke maandag presenteert Arjen Grolleman tussen 17 en 20 uur de Outlaw 41. Dit is de Top 5 van deze week:
0. Trash Palace Feat. Brian Molko – The Metric System
1. Placebo – Daddy Cool
2. Transplants – Diamonds And Guns
3. The White Stripes – Seven Nation Army
4. The Hidden Cameras – Ban Marriage
5. The Gathering – You Learn About It
De complete Outlaw 41 vind je op www.kinkfm.com

Op werkdagen draait Vincent de Lijser om 16 uur de 5 meest aangevraagde singles uit de Outlaw 41. Je kunt dagelijks meehelpen dit lijstje samen te stellen door jouw favoriete nummer(s) uit de Outlaw 41 van dit moment te mailen naar radio@kinkfm.com. Je maakt dan elke dag kans op een cd-pakket.

Theme From KINK
Het Theme From KINK van deze week is de nieuwe single van Archigram, getiteld Doggystyle.

Witlof
Lenneke Knape en Aziz draaien elke woensdag van 22 tot 24 uur de beste punk en hardcore in Witlof. Vanavond staat Witlof het teken van de punkband Mad Caddies. Deze band heeft net een nieuw album uitgebracht.

Clubcircuit
Live-registraties, interviews en het laatste nieuws uit de muziekwereld staan elke werkdag tussen 20 en 22 uur centraal in Het Clubcircuit. Aanstaande vrijdag laat Menno Visser een registratie horen van het concert dat de Flaming Lips onlangs gaven in de Melkweg in Amsterdam.

Aardschok
De beste metal en hardrock hoor je elke vrijdagavond op KINK FM. Metal Mike presenteert dan tussen 22 en 24 uur Aardschok.

Heavy Alternative
Dinsdag 22 april besteedt Heavy Alternative aandacht aan het uiteenvallen van de band Faith No More op 19 april 1998. Frank Helmink en Peter van der Laan draaien onder de meer de Faith No More Top 15. Je kunt jouw favoriete Faith No More-songs mailen naar heavyalternative@hotmail.com.

De laatste nieuwtjes uit de muziekwereld hoor je dagelijks om 12.30, 14.30, 16.30 en 18.30 uur in de KINK Tank met Menno Visser.

Kinky 101
Op Goede Vrijdag 18 april zendt KINK FM weer de Kinky 101 uit. Je kunt jouw 10 favoriete nummers ooit gemaakt mailen naar kinky101@kinkfm.com of sturen naar Postbus 22300, 1202 CE Hilversum.

Wil je wekelijks het laatste nieuws over Nederlands enige alternatieve popzender in je mailbox? Abonneer je dan op de KINK FM-Nieuwsbrief door te mailen naar nieuwsbrief@kinkfm.com.

Mail voor nieuwtjes over KINK FM naar KINK-reporter Oliver Schuurman.

Gerelateerde berichten