Kort media nieuws uit de krant: maandag 7 april 2003

Adam Curry (Washington, USA, 1964) is radiomaker en zakenman. Voordat hij in 1987 in Amerika voor MTV ging werken presenteerde Curry het programma Countdown. Toen hij vijftien jaar later terugkeerde had hij zich als internet-ondernemer ontpopt. Sinds het uiteenspatten van de dotcom-industrie, houdt hij zich vooral bezig met zijn helikopter-bedrijf en LaPaay-cosmetics, de onderneming van zijn vrouw Patricia.

De familie Curry is wekelijks te zien in de real-life-soap Adam’s Family. ,,Wat begon als een radio-grapje – om op Valentijnsdag luisteraars in de echt te verbinden – werd voor mij op den duur toch een serieuze zaak. Ik ben nog altijd dominee in de Universal Life Church, ook al stelt die titel op zich niet zo veel voor
>> Lees Verder >>

Met Cantus FM heeft de Achterhoek een nieuw commercieel radiostation. Sinds kort is de zender te beluisteren op de kabel (105.8). Muziek, nieuws en het weer uit de regio. Eén van de betrokkenen bij Cantus FM is de 23-jarige Jorg Ebbers uit Meppel. Als geboren en getogen Lichtenvoordenaar is de Achterhoek voor hem bekend terrein.
>> Lees Verder >>

RTL Nieuws begint maandag met het gloednieuwe bulletin Editie NL. Het nieuwsprogramma, dat elke werkdag direct volgt op het tot tien minuten ingekorte zes uur-nieuws, brengt uitsluitend binnenlands nieuws.
>> Lees Verder >>

RTL Nieuws ondergaat een restyling. Vanuit een noodstudio presenteren de hoogzwangere Helga van Leur en Margreet Spijker het nieuws. De populaire weervrouw van RTL4 Helga van Leur is nu zes maanden op weg om haar zoontje Christiaan, die in mei twee jaar zal worden, een broertje of zusje te geven. Helga zegt zich prima te voelen, op de normale zwangerschapskwaaltjes na, maar vindt wel dat ze al echt begint te waggelen.
>> Lees Verder >>

De KRO begint zondagfochtend op Z@ppelin met de nieuwe jeugdserie The Story of Tracy Beaker, gebaseerd op het bekroonde boek van de populaire kinderboekenschrijfster Jacqueline Wilson. Van haar boek zijn meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht.
>> Lees Verder >>

Vorig jaar verliet Rik Rensen de HMG om het verlepte Nova in een nieuw jasje te hijsen. Na vele ruzies met het Nova-team staat Rensen nu op straat. Rik Rensen stopt als hoofdredacteur van NOVA. Hij is met de directie van de NPS in gesprek over zijn vertrekregeling. Ton van Dijk, die op dit moment netmanager is van Nederland 1, is verzocht Rik Rensen als hoofdredacteur op te volgen.
>> Lees Verder >>

Gerelateerde berichten