Roulette103 spoedig in de ether

Roulette103, de voormalige radio piraat uit Baarn komt terug in de ether. Enkele weken geleden zijn de juridische voorwaarden rond gekomen en is er een draagvlak gecreëerd waardoor Roulette 103 als legale omroep kan terug keren. De juridische vorm is die van publieke lokale omroep voor de gemeente De Bilt.

Vanwege de ligging van gemeente De Bilt is nagenoeg het gehele “oude” verzorgingsgebied wederom te bestrijken, grofweg de driehoek Amersfoort, Hilversum en Utrecht en natuurlijk zal het signaal ook in Baarn de voormalige standplaats van Roulette 103 te beluisteren zijn. Roulette 103 zal -net als vroeger- in stereo uitzenden inclusief RDS.

Inmiddels is er een opstelpunt voor de zendmast gevonden in de gemeente en is er aan Broadcast Partners opdracht gegeven een nieuwe zender te leveren die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Binnenkort zullen dan ook de eerste test uitzendingen van start gaan. Ondertussen wordt er een studioruimte ingericht, zal de apparatuur worden geïnstalleerd en wordt de programmering sluitend gemaakt.

Roulette103 zal -net als vroeger- familieradio maken met vastgestelde onder en bovengrenzen voor wat betreft de muziek, gestreefd wordt naar een 24 uur per dag live programmering, al zal dat in eerste instantie moeilijk haalbaar zijn, met veel aandacht voor informatie uit de regio.

Mocht u in de tussentijd alvast de sfeer van vroeger willen opsnuiven kijk dan op Roulette103.com.
Voor informatie over het heden en de toekomst surft u naar Roulette103.nl.

Inmiddels hebben zich al veel oud-medewerkers van zo’n 14 jaar gelden aangemeld, maar Roulette 103 is nog steeds op zoek naar enkele (oud) medewerkers. Meer informatie krijg je als je mailt met info@roulette103.nl [Radio.nl]

Gerelateerde berichten